Partner worden?

Wil je ontzorgt worden of je eigen kapperszaak starten?
Laat ons helpen met onze franchise formule!

kappr is een baanbrekend nieuw franchise-model voor kapperszaken. Met behoud van identiteit organiseren zij collectief hun administratie, marketing en reclame, inkoop, scholing en business support… en houden zij stand in lastige tijden.

Economische malaise of de opkomst van webwinkels? Wat de oorzaken ook zijn: de winkelcentra lopen leeg. Vooral de kleinere ondernemers hebben het vaak best zwaar.

Ook de zelfstandige kapsalons gaat het niet voor de wind. Hun inkomsten stagneren, maar hun kosten blijven gelijk - of stijgen zelfs. Maar wie doorbreekt die trend?


kappr: minder kosten, meer omzet


De grotere ketens bepalen steeds meer het winkelstraatbeeld. En dat is logisch, want zij kopen goedkoper in en hebben per vestiging ook minder kosten.
Franchising met kappr creëert een soortgelijke situatie: Het slimmer organiseren van de juiste werkzaamheden, doet de kosten dalen en geeft de omzet een impuls.Een partnership met perspectief


De franchise heeft van oudsher geen vlekkeloos imago: Die zou duur zijn en slecht voor het behoud van de eigen identiteit. Wij proberen dagelijks het tegendeel te bewijzen. En we slagen daar ook in, door onze partners een win-win formule aan te bieden.
De kappr franchise in vogelvlucht


kappr’s franchisenemers beschikken per d